ozturkweb Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 36 Nerden : S//A//N//D//I//K//L//I İş/Hobiler : WEB DİZAYN-YAZILIM-DONANIM Lakab : ÖZTÜRK WEB DİZAYN TAKIMINIZ : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Salak erler Perş. Mayıs 22, 2008 1:48 pm | |
| İki çavuş iddaya girer hangimizin eri daha salak diye. İlk çavuş erini çağırır ve der ki; - Oğlum al şu 10 milyonu git bana bir araaba al. Er: - Başüstüne çavuşum der gider. İkinci çavuş çağırır erini: - Olum git bak bakayım ben evdemiyim der. Er: - Başüstüne çavuşum der çıkar. Bu iki salak er çarşıda karşılaşırlar, erlerden biri: - Yahu bende bir çavuş var o kadar salak ki bana para verdi git bana araba al diye lan keriz bugün pazar arabayı nerden bulayım.. Diğer er: - Yahu benim ki daha salak yok gidip kendisi evdemiymiş değilmiymiş diye bakacakmışım be ey lavuk yanında koskaca askeriyenin telefonu var evi arada sorsana... | |
|
gecelerin_yargici Admin
Mesaj Sayısı : 285 Yaş : 33 Nerden : BİRCAN ÖZTÜRK İş/Hobiler : ÖZTÜRK BİLGİSAYAR WEB DİZAYN ( HTML,ASP , FLASH,GRAFİK TASARIM , LOGO TASARIM,HOSTİNG...) Lakab : ozturkbircan03@hotmail.com TAKIMINIZ : Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Salak erler Salı Haz. 03, 2008 10:28 pm | |
| | |
|