Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor

3 posters
YazarMesaj
XDefBlack
Admin
Admin
XDefBlack

Erkek
İş/Hobiler : BİLGİSAYAR/İNTERNET/WEB TASARIM/
Lakab : WwW.FoRuM-TeAm.CoM
TAKIMINIZ : Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Fenerbahce

Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Empty
MesajKonu: Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor   Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 3:08 pm

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, yaklaşan kongre öncesinde soruları yanıtladı. Albayrak, Galatasaray'a gönülden bağlı olduğunu ve hizmete devam etmek istediğini söylerken camiada birlik çağrısı da yaptı.Kulüpte tekrar bir barış havası esmesini ve herkesin bir araya gelip tek liste ile seçime girilmesini dilediğini ifade eden Albayrak 15 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul ile ilgili şöyle konuştu:

"Galatasaraylı taraftarları çok seviyorum. Ama en çok Galatasaray'ı seviyorum. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Konuşmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Herkesle görüşüyoruz. Seçimli Genel Kurula az bir süre kaldı. Benim bütün düşüncem, önceki seçimlerde de ifade ettiğim gibi, Galatasaray'da tekrar bir barış havası, tekrar bütünlük doğması, grupların bir araya gelip tek liste olmasını temenni ediyorum. Görüştüğüm herkese de aynı arzularımı dile getiriyorum" dedi.

Galatasaray'a hizmet etmek istediğini vurgulayan Albayrak, "Sarı-kırmızılı kulüp için daha çok çalışmam ve hizmet etmem gerektiğini düşünüyorum. Yeni stadımızın temelinin atıldığı, takımımızın gençleştirildiği, geleceğin Galatasaray'ının yaratılmasının istenildiği, çok büyük birlik ve fedakarlığın olmasının gerektiğini düşündüğüm bir dönemde, duayenlerimizin önderliğinde yeni bir oluşum olursa, herkes gibi bende çok mutlu olacağım" diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak, "Galatasaray Kulübü içerisinde fikir ayrılıkları var mı? şeklindeki soruyu şu şekilde yanıtladı:

"Fikir ayrılıkları olsa da, bunlar bizim ailemiz içerisinde olur. Ama ben çıkıpta televizyonlarda, o doğru veya bu yanlış diye ifade kullanmam. Birbirimizi daha çok kucaklayacağımız, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız bir ortam yaratılmasını düşünüyorum."

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları maçta takımını ve teknik ekibi çok başarılı bulduğunu belirten Abdurrahim Albayrak, "Yönetimden ve Feldkamp'tan çok memnunum. En son oynanan Fenerbahçe maçında Kadıköy'deydim. Orada Sarı-lacivertli takım tarafından çok iyi bir yekilde ağırlandım. O maçta takımımızdan gurur duydum. Ayrıca genç futbolcularımız yabancılara inanılmaz bir ders verdiler. Şöyle bir ders verdiler; "Bak bizde hiç yabancı futbolcu yok. Biz geleceğin milli takımını oluşturmaya çalışıyoruz. Önceki yıllarda nasıl Hakan Ünsal, Arif, Bülent Korkmaz, Ergün gibi futbolcular milli takımın iskeletini oluşturduysa, şimdiki genç oyunculardan Barış, Mehmet Topal, Hakan Balta ve Volkan'da bunu başaracaktır. Bu futbolcular bunun sinyalini verdiler. Galatasaray çok iyi bir yolda. Fenerbahçe maçında takımın başında Hakan Şükür gibi bir ağabeyleri vardı. Bir gol kaçırdı ama olabilir. Her pozisyonda gol atacaksınız diye bir şey yok. Ama Galatasaray Kadıköy'den bence, arzuladığı ve istediği sonucu aldı" dedi.

Hakan şükür'ün sezon sonunda futbolu bırakmasıyla ilgili olarak ise Albayrak, "Bence bütün Galatasaraylıların gurur duyduğu bir futbolcu. Türk futbolunda Metin Oktay'dan sonra gelmiş geçmiş en büyük golcü. Bence en büyük kral. Galatasaray'a çok büyük hizmetleri olmuştur. Türk futbolu için bence bir kayıp. Ben inanıyorum ki, Hakan Şükür ileride hem teknik ekip olarak, belkide yönetici olarak Sarı-kırmızılı takıma her zaman hizmet için hazır olacak. Hakan çok iyi bir Galatasaraylıdır ve her zaman içimizde olacak" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Feldkamp'ın, bir çok sakat oyuncuya rağmen ligin zirvesinde olmasını bir mucize olarak değerlendiren Albayrak, "Galatasaray, orta sahada oynayan Lincoln, Linderoth ve Ayhan'ın olmamasına rağmen, yine ligde liderliğe yükseldi. Düşünün ki, bir takımda bu kadar önemli sakatlıklar olacak ve onların yerine yeni oyuncuları kadroya alacaksınız. Sonrada böyle başarılı bir grafik yakalayacaksınız. Bence bu bir mucizedir ve bu mucizeyide Feldkamp yaratmıştır. Feldkamp'ı, ekibini ve yönetim kurulunu tebrik etmek düşer bize. Başkan Özhan Canaydın o kadar ameliyat geçirmesine rağmen yine büyük bir özveriyle Galatasaray için çalışıyor. Aynı şekilde başkan yardımcısı Adnan Polat ve Fubol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'de zamanının bir çoğunu takım için harcıyor. Adnan Sezgin Galatasaray'a çok faydalı olmuş bir isimdir. Özellikle de transfer konusunda kendisine çok güvendiğim bir insandır" ifadelerini kullandı.

Albayrak son olarak, şampiyonluk yarışının 3 büyükler arasında geçeceğini fakat Galatasaray'ın şampiyon olacağını söyledi.

Hürriyet
http://www.forum-team.com/
ozturkweb
Site Sahibi
Site Sahibi
ozturkweb

Erkek
İş/Hobiler : WEB DİZAYN-YAZILIM-DONANIM
Lakab : ÖZTÜRK WEB DİZAYN
TAKIMINIZ : Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Galatasaray

MesajKonu: Geri: Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor   Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 12:35 am

paylaşım için teşekkürler
http://www.ozturkweb.deyiz.biz
gecelerin_yargici
Admin
Admin
gecelerin_yargici

Erkek
İş/Hobiler : ÖZTÜRK BİLGİSAYAR WEB DİZAYN ( HTML,ASP , FLASH,GRAFİK TASARIM , LOGO TASARIM,HOSTİNG...)
Lakab : ozturkbircan03@hotmail.com
TAKIMINIZ : Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Galatasaray

MesajKonu: Geri: Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor   Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 7:26 pm

paylaşım için teşekkürler...

Albayrak G.Saray'a hizmet etmek istiyor
1 sayfadaki 1 sayfası